SONOS
Home Sound System
Canada & USA

SONOS és un Sistema de So per la llar reconegut i premiat mundialment, fundat a Santa Bàrbara, Califòrnia, el 2002. Tot i el seu gran posicionament i presència en el mercat mundial, en un moment determinat van tenir la necessitat estratègica de canviar o millorar certes percepcions sobre els seus productes. La part més tecnològica dels altaveus estava ben establerta en el consumidor, però s’havia de compensar dotant-los de calidesa i emoció, apropar el producte més a la persona i a la llar.

 

La proposta

La proposta utilitza tota mena de papers de paret per a la llar, des del retro fins al geomètric, barrejant-los amb una divertida i atractiva composició de collage. El resultat aporta un enfocament contemporani i fresc que combina i contrasta perfectament amb la part tecnològica neta, en blanc i negre del producte. Una tecnologia d’avantguarda que es transforma en vida, emoció i expressivitat en el moment que l’altaveu comença a sonar.

Què hem fet?

Consultoria Creativa . Concepte .
Identitat Visual . Disseny Digital

@BruceMauDesign, 2016

Un sistema modular

La modularitat del Sistema Visual, ens permet escalar el missatge i adaptar-lo fàcilment als diferents suports i necessitats, siguin impresos o digitals. Un llenguatge que ens obre un món d’infinites possibilitats a l’hora de representar les diferents expressions musicals i els estats d’ànim que provoquen.

El volum de la comunicació

Amb l’objectiu d’enriquir la proposta comunicativa de la marca, i no saturar el missatge, establim un nou camí que juga amb les formes planes dels altaveus i contrasta amb la potència visual i multicolor del collage. El blanc i negre, utilitzat en la part més tecnològica de la comunicació, ens dóna aire i abaixa el volum quan és necessari.

Seguint el nostre precepte, SONOS col·labora amb l’estudi Hello per a dissenyar la seva flagship store al Soho de Nova York, un conjunt d’espais on l’usuari pot viure una experiència sensorial, envoltat de collages personalitzats i creats per diferents artistes de la ciutat.

@hellodesign