Taxi&Limousine Commission
New York

New York City Taxi and Limousine Commission (TLC), creada l’any 1971, és l’agència responsable de les llicències i la regulació dels icònics taxis grocs de Nova York i d’altres vehicles relacionats.

Amb una necessitat molt clara d’actualitzar tot el seu entorn comunicatiu i millorar-ne l’experiència de l’usuari, van encarregar a l’estudi el gran repte de crear un llenguatge visual que fos prou potent i alhora entenedor i accessible per a poder sobreviure en un entorn tan exigent i saturat d’informació com és la ciutat dels gratacels.

 

La proposta

La nostra proposta es basa en l’abstracció geomètrica del paisatge proporcionat pel propi entorn del taxista: els carrers de la ciutat de Nova York. Un conjunt de símbols inspirats en els passos de zebra, les rodes, els senyals de tràfic, etc.

Què hem fet?

Consultoria Creativa . Concepte
Identital Visual . Comunicació . Iconografia

@BruceMauDesign, 2016

Seguint l’esquelet tipogràfic del logotip de NYC dissenyat pel gran estudi Novaiorquès Wolff Olins, treballem en la creació d’una nova lletra «T» que representi el taxi.

El gran repte de crear un llenguatge atemporal prou potent i alhora entenedor i accessible, que pugui sobreviure en un entorn tan exigent com és la ciutat dels gratacels.

Modularitat i escalabilitat

La famosa retícula de Manhattan és la columna vertebral de la nostra Identitat Visual, l’escenari perfecte on els diferents elements es mouen i interactuen entre ells. El resultat és un llenguatge modular, escalable i dinàmic que s’adapta a totes i cada una de les necessitats comunicatives, ja siguin impreses com sobretot en el nou entorn digital.