El Mero Mero
Mexican Cuisine
Singapore

Amb una proposta culinària molt clara i amb l’ambiciós objectiu de convertir-se en un dels millors restaurants mexicans del continent Asiàtic, el Mero Mero ofereix el millor de la cuina mexicana contemporània, redefinint nous paradigmes sobre la cuina del país, que va molt més enllà dels típics i tòpics. Convertint-se, des del seu naixement l’any 2013, en visita obligada pels amants de la bona cuina que visquin o visitin Singapur.

El mero mero, és una expressió molt mexicana utilitzada per a definir a aquella persona respectada i admirada, plena de saviesa i experiència. La seva paraula és l’autoritat.

Aquesta forta personalitat, juntament amb la natura salvatge del país, els deserts àrids i les selves indomables, defineixen un nou llenguatge que fuig del fort imaginari recurrent de la cultura mexicana, plena de colors, màscares de lluitadors, flors i calaveres.

Què hem fet?

Direcció Creativa . Branding . Tipografia . Comunicació . Disseny d’Espais . Disseny Digital

@TheAsylum, 2013

Una tipografia feta a mida

Enriquim la nostra proposta conceptual, amb la creació d’una tipografia amb un fort caràcter, de formes intencionalment imperfectes o matusseres i alhora carregada de petits matisos que reflecteix la personalitat d’El Mero Mero, sumant valor i exclusivitat a la marca.

El concepte

De Mero Mero només n’hi ha un, aquell qui mana. Aquesta autoritat és clau i guia el desenvolupament de tots els elements de la marca, el to de veu, el tractament del color, tots ells part d’un llenguatge auster i minimalista que defineixen el nostre personatge. No es tracta d’un cambrer sinó d’El cambrer, no es tracta d’un restaurant sinó d’El restaurant.

Situat en un dels entorns més privilegiats de Singapur, un oasi de tranquil·litat dins la ciutat, El Mero Mero es troba dins d’un antic convent catòlic i als peus de la capella de Chijmes.

Tens un projecte i t’agradaria comentar-lo amb el nostre equip?

Contacta'ns

Descobreix més projectes:
l’alquimista
SONOS
Torna a veure’ls tots