Castell d’Or
Unió de Cooperatives
Catalunya

Castell d’Or neix l’any 2006 i està format per 16 cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, l’Alt Camp, el Priorat, Tarragona, el Montsant i Lleida. Una unió de més de 2.200 famílies d’agricultors que des de fa més de cent anys, generació rere generació, conreen la vinya i elaboren vins i caves de qualitat i caràcter, Amb aquesta gran història a l’esquena, i amb una distribució i reconeixement mundial, es troben en ple procés d’expansió i decideixen invertir a la nova seu de Vila-Rodona per a poder créixer i ampliar nous mercats. Unes instal·lacions de 9.500 m2 amb capacitat de comercialitzar 21 milions d’ampolles i d’emmagatzemar-ne més de 12 milions.

En aquest context, encarrega a theCreativePartner, la conceptualització i el disseny de la seva joia de la corona, un showroom de 100 m2, un espai que sigui capaç de transmetre tota aquesta història i actualitat.

Què hem fet?

Direcció Creativa . Concepte . Interiorisme . Arquitectura . Gràfica Espaial . Senyalètica

 

Col·laboradors:
Sònia de la Torre . Arquitectura interior
Camil·la Pérez Salvà . Ceramista

Situat en un entorn privilegiat del nostre territori, envoltat de vinyes i patrimoni històric, l’espai juga amb la connexió interior-exterior, tant visual com conceptualment. Reinterpretem i potenciem la pagesia i els seus valors, a través de l’equilibri i el contrast, fusionant amb elegància el minimalisme de les formes  i la cruesa de les textures.

L’experiència d’usuari ha estat cuidada fins l’últim detall, donant com a resultat és un espai armònic i funcional, que s’adapta a les diferents necessitats d’ús, que van des de reunions de petit format a presentacions o tasts amb grans grups.

La natura i el pas del temps a través de les fulles dels ceps, ens defineixen la paleta cromàtica de l’espai. Des del verd de la primavera al vermell de la tardor, cada color potencia l’experiència sensorial de l’espai.

Mitjançant la producció d’un conjunt de peces artístiques úniques, aconseguim crear un circuit visual i emocional que connecta cada ampolla amb les històries i els valors que ens vol transmetre.

La millor manera de transmetre la importància de la pagesia i el territori, és a través dels sentits i l’emoció. Aquesta paret sensorial, ens connecta amb els elements més essencials del procés de creació del vi i el cava, el sol, la terra, el pagès, la tecnologia i molts altres, d’una manera sensible i evocadora, apropant-nos a les seves textures, olors i detalls.

Descobreix més projectes
SONOS
NYC Taxi
Torna a veure’ls tots