Som petits,
     però ben parits.

Tot i tenir l’experiència i les aptituds d’una gran agència, ens agrada conservar un perfil de «design boutique», cosa que ens permet oferir-te infinitat d’avantatges, com ara:

1 . Ni pocs, ni masses

El nostre equip és dinàmic i modular.
Incorporem talent quan és necessari, adaptant-nos a les teves necessitats en totes i cada una de les etapes del procés.

2 . En bones mans

Eliminem filtres i intermediaris innecessaris.
Atenem els nostres clients de forma directa i transparent, teixint una relació basada en la confiança i la proximitat.

3 . Sense presses i sense pausa

La nostra mida ens permet escollir bé les nostres batalles. Ens prenem cada projecte d’una manera molt personal, posant tota l’energia, la cura i la dedicació que et mereixes.

4 . Cuidem dels teus diners

Al ser petits, no hem de pagar lloguers astronòmics de grans oficines de luxe, ni altres despeses innecessàries. El teu pressupost anirà destinat al que realment interessa, el teu projecte.

5 . Sabem del que parlem

El millor camí no és sempre el més fàcil, però estem aquí per acompanyar-te. Si vols algú que et digui només el que vols sentir, potser no som el que estàs buscant.

Xavi Quesada
Director Creatiu

Amb una llarga carrera com a Assessor i Director Creatiu, ha liderat projectes en alguns dels millors estudis del món, principalment creant conceptes aplicats al Branding i l’arquitectura. Completa el seu perfil multidisciplinari com a artista, fotògraf, músic, il·lustrador i editor.

Mariona Llasat
Directora d’art

Gairebé deu anys d’experiència com a dissenyadora i directora d’art, especialitzada en diferents àmbits de la comunicació visual, sobretot relacionats amb el Packaging i el Disseny digital. Està centrada també en l’experimentació i el treball artesanal.

Filosofia

El nostre objectiu és fer del món que ens envolta un lloc millor. Som conscients de l’enorme responsabilitat que tenim com a creadors i generadors de canvis, i ens la prenem molt seriosament. L’ètica, la sostenibilitat i el compromís són els motors que mouen el nostre dia a dia, tant laboral com personal.